Šport > Nogomet
46 ogledov

Mariborčana tarči italijanskih oglednikov

cvijanović maribor dinamo Saša Despot
Trener Maribora Darko Milanič je moral po porazu proti Laziu v Rimu pretekli teden italijanskim novinarjem odgovarjati tudi na vprašanja okoli prestopov njegovih varovancev. Največ zanimanja je za Roberta Beriča, ki ga že dalj časa opazuje Palermo.

Roberta Beriča si Palermo želi že dalj časa, nekdanji nogometaš Interblocka pa je po zadnjih predstavah v vijoličastem dresu po pisanju italijanskih medijev spet zelo iskano blago v Italiji.

"Ne vem, česa si želi Palermo. Upam, da bo fant osredotočen na igro, dokler bo nosil dres Maribora. Ne vem, kje bo nekoč nadaljeval kariero. Zagotovo gre za enega od nosilcev naše igre," je za spletni portal Tuttomercatoweb.com morebiten prestop Beriča pokomentiral Darko Milanič, ki se zaveda, da bo nadarjenega nogometaša težko zadržal v štajerski prestolnici, saj je prodaja igralcev eden od glavnih virov prihodkov klubov, kot je Maribor.

Italijanski mediji sicer navajajo, da Slovenija ni več v modi, kot je bila pred leti, ko je Palermo v svoje vrste pripeljal pravo slovensko kolonijo. Slabše predstave v dresu moštva iz Sicilije so nekoliko ohladile tržnico, a to pomeni, da zanimanja ni. Odlične predstave Maribora v Evropski ligi so na plan izstrelile tudi Gorana Cvijanovića. Novopečeni slovenski reprezentant je trenutno na očeh italijanskega prvoligaša Torina - njihovi skavti naj bi si predstavo primorskega vezista ogledali že v Rimu, napovedali pa so tudi prihod v Maribor, kjer bo tekma vijoličastih in Tottenhama.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.