Šport > Nogomet
24 ogledov

Matavž Olimpiji namenil Maribor ali Zavrč

matavž Nogometna reprezentanca v Stožicah Boštjan Tacol
Slovenski nogometaš Tim Matavž je pod budnim očesom Nogometne zveze Slovenije izžrebal četrtfinalne pare pokala Slovenije. Ljubljanska Olimpija se bo za napredovanje pomerila bodisi z Mariborom bodisi Zavrčom.

Ob robu novinarske konference pred tekmo nogometne reprezentance s Ciprom je vodstvo Nogometne zveze Slovenije opravilo tudi žreb četrtfinala pokala Slovenije. Žrebal je reprezentant Tim Matavž in že v četrtfinalu Olimpiji namenil zmagovalca dvoboja Zavrč - Maribor.

tim matavž psv | Avtor: EPA EPA
Omenjena tekma med Zavrčem in Mariborom zaradi nastopov vijoličastih v evropski ligi še ni bila odigrana, tako da bo na sporedu 31. oktobra. Prve tekme četrtfinala pokala bodo na sporedu 24. oktobra, povratne pa 31. Olimpija bo z Mariborom ali Zavrčem igrala v poznejšem terminu, takoj ko bo to mogoče.

Na žrebanju so tokrat naredili spremembo, saj ni bilo nosilcev, vse ekipe so bile enakovredne. Matavž je najprej izžrebal gostitelja tekme, nato pa še njegovega tekmeca in kot prvi par izbral morebitni večni derbi. Ostali pari so Celje - Dravinja, Aluminij - Gorica in Triglav - Luka Koper.

Pari četrtfinala nogometnega pokala Slovenije:

Olimpija - Zavrč/Maribor
Celje - Dravinja
Aluminij - Gorica
Triglav - Luka Koper

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.