Mariborčani kot prvi odigrali tekmo osmine finala

Foto: twitter NK Maribor Dino Hotić
Nogometaši Maribora so prvi četrtfinalisti pokala Slovenije.
Oglej si celoten članek

 Izbranci Darka Milaniča so v Sežani pred več kot 1000 gledalci premagali Cherybox 24 Tabor Sežano s 3:0 (1:0).

Štajerce je v vodstvo popeljal branilec Aleksandar Rajčević v 34. minuti, ko je iz bližine v mrežo pospravil odbito žogo. Maribor je sicer imel v prvem polčasu še nekaj priložnosti, svoje navijače pa so z nekaj nevarnimi akcijami razveselili tudi domači, ki so že na začetku tekme zatresli okvir vrat udeležencev lige prvakov.

V 77. minuti so Mariborčani podvojili prednost, Jasmin Mešanović je naprej po podaji rezervista Dareta Vršiča, ki je zaigral prvič po povratku v klub, zadel vratarja, nato pa odbito žogo poslal v mrežo. Tudi v drugem delu so nekajkrat zagrozili tudi domačini, ki pa jim ni uspelo premagati Matka Obradovića. Zato pa je še enkrat uspelo sežansko mrežo zatresti Mešanoviću, ki je zadel z glavo iz bližine v 89. minuti.

Osmina finala pokala Slovenije:

Cherrybox 24 Tabor Sežana : Maribor   0:3 (0:1)

Sreda, 6. septembra:
Krka - Krško
Koper - Triglav Kranj

Torek, 19. septembra:
Drava Ptuj - Celje
Jadran Dekani - Aluminij
Kalcer Radomlje - Olimpija Ljubljana

Sreda, 20. septembra:
Mura - Domžale
Šampion - Gorica

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.