Mariborčani ob 900 evrov

Foto: Žurnal24 Nogometaši Maribora so si na derbiju z Domžalami prislužili 900 evrov kazni.
Disciplinski sodnik Nogometne zveze Slovenije Jernej Klarič je po 14. kolu v Prvi Ligi Telekom najostreje kaznoval Mariborčane. Skupaj bodo morali plačati kar 900 evrov.
Oglej si celoten članek

Disciplinski sodnik Nogometne zveze Slovenije Jernej Klarič je po 14. krogu v Prvi Ligi Telekom Slovenije najostreje kaznoval Mariborčane. Ti bodo morali zaradi nešportnega vedenja navijačev plačati 540 evrov, zaradi nešportnega vedenja igralcev pa 360 evrov. Poleg tega je bil kaznovan še Vladislav Lungu, ki je bil na tekmi proti Domžalam izključen, dobil je prepoved igranja ene tekme.

Mariborčani pa niso edini, ki so si prislužili kazen. Nešportno so se vedli tudi igralci Kopra na tekmi proti Interblocku in bodo zato plačali 360 evrov. Zaradi grobe igre bo moral tri tekme prisilno počivati tudi Saša Božičič. Ob 200 evrov bo tudi Livar oziroma njegov ekonom Zvonko Grm, ki je pred vhodom v sodniške garderobe v Ajdovščini protestiral in grozil sodnikom. Zaradi izključitve pa bo moral eno tekmo izpustiti Eldin Adilovič.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.