Šport > Nogomet
11 ogledov

Mariborčani ob 900 evrov

Nogometaši Maribora so si na derbiju z Domžalami prislužili 900 evrov kazni. Žurnal24 main
Disciplinski sodnik Nogometne zveze Slovenije Jernej Klarič je po 14. kolu v Prvi Ligi Telekom najostreje kaznoval Mariborčane. Skupaj bodo morali plačati kar 900 evrov.

Disciplinski sodnik Nogometne zveze Slovenije Jernej Klarič je po 14. krogu v Prvi Ligi Telekom Slovenije najostreje kaznoval Mariborčane. Ti bodo morali zaradi nešportnega vedenja navijačev plačati 540 evrov, zaradi nešportnega vedenja igralcev pa 360 evrov. Poleg tega je bil kaznovan še Vladislav Lungu, ki je bil na tekmi proti Domžalam izključen, dobil je prepoved igranja ene tekme.

Mariborčani pa niso edini, ki so si prislužili kazen. Nešportno so se vedli tudi igralci Kopra na tekmi proti Interblocku in bodo zato plačali 360 evrov. Zaradi grobe igre bo moral tri tekme prisilno počivati tudi Saša Božičič. Ob 200 evrov bo tudi Livar oziroma njegov ekonom Zvonko Grm, ki je pred vhodom v sodniške garderobe v Ajdovščini protestiral in grozil sodnikom. Zaradi izključitve pa bo moral eno tekmo izpustiti Eldin Adilovič.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.