Mariborčani so se morali izkrcati z letala

Foto: epa Darko Milanič Sevilla Maribor
Nogometaše Maribora v sredo ob 20.45 čaka tekma 4. kroga lige prvakov.
Oglej si celoten članek

Na stadionu Anfield bodo igrali v Liverpoolu, a se je pot izbrancev Darka Milaniča na Otok zapletla. Zaradi tehničnih težav letalo z Mariborčani še ni odletelo proti Angliji, čeprav bi moralo že ob 10. uri.

"Začetek z zapletom: ekipa bi se proti Liverpoolu morala odpraviti danes ob 10. uri z mariborskega letališča, a je dobro razpoloženje pokvarila preložitev poleta zaradi tehničnih težav na letalu. Celotna odprava je morala zapustiti letalo in v pričakovanju nadaljnjih informacij še čaka v letališki zgradbi ..." so pojasnili na spletni strani kluba.

Kot je sporočil predstavnik kluba Željko Latin, zaenkrat ne kaže dobro. "Trenutno kaže slabo. Še čakamo informacijo o nadomestnem letalu. S tem ne moremo iti," je v telefonskem sporočilu za STA pojasnil Latin.

Mariborčani bi po prvotnem načrtu morali danes ob 20. uri po slovenskem času (19.00 po lokalnem) na Anfieldu že opraviti trening, pol ure pred tem pa novinarsko konferenco.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.