Šport > Nogomet
152 ogledov

Mariborčani so se morali izkrcati z letala

Darko Milanič Sevilla Maribor epa
Nogometaše Maribora v sredo ob 20.45 čaka tekma 4. kroga lige prvakov.

Na stadionu Anfield bodo igrali v Liverpoolu, a se je pot izbrancev Darka Milaniča na Otok zapletla. Zaradi tehničnih težav letalo z Mariborčani še ni odletelo proti Angliji, čeprav bi moralo že ob 10. uri.

"Začetek z zapletom: ekipa bi se proti Liverpoolu morala odpraviti danes ob 10. uri z mariborskega letališča, a je dobro razpoloženje pokvarila preložitev poleta zaradi tehničnih težav na letalu. Celotna odprava je morala zapustiti letalo in v pričakovanju nadaljnjih informacij še čaka v letališki zgradbi ..." so pojasnili na spletni strani kluba.

Kot je sporočil predstavnik kluba Željko Latin, zaenkrat ne kaže dobro. "Trenutno kaže slabo. Še čakamo informacijo o nadomestnem letalu. S tem ne moremo iti," je v telefonskem sporočilu za STA pojasnil Latin.

Mariborčani bi po prvotnem načrtu morali danes ob 20. uri po slovenskem času (19.00 po lokalnem) na Anfieldu že opraviti trening, pol ure pred tem pa novinarsko konferenco.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice