Šport > Nogomet
160 ogledov

Rekordna podpora v gosteh

maribor liverpool Epa
Mariborčani bodo imeli lepo podporo na gostujoči tekmi lige prvakov.

"Vemo, kaj nas čaka. Treba se bo maksimalno pripraviti, biti veliko bolj zbrani že od prve sekunde, ne pa tako, kot je bilo v Mariboru. Verjamem, da se bomo predstavili v boljši luči, tudi tekma v Domžalah nam je dala dodatno samozavest. Odigrali smo jo že neprimerno boljše kot prejšnjo proti Ankaranu, ko se ni bilo lahko odzvati po sedmih prejetih golih," je pred gostovanjem na slovtem Anfieldu, tekma med Liverpoolom in Marriborom bo na sporedu v sredo, dejal bočni branilec vijoličastih Martin Milec.

maribor liverpool Duhovito Šport Šala Mariborčanov na račun Liverpoola
NK Maribor Razočaranje Šport "Priznam, to je najhujši poraz v karieri"

"Zagotovo bomo še enkrat imeli temeljite priprave. Zdaj vemo, dejansko smo vedeli že prej, kje je njihovo najmočnejše orožje. Ampak smo v Mariboru vse pokvarili s slabim začetkom. Zato bo zdaj treba igrati pametneje, predvsem pa bolj zbrano. Verjamem, da bo v sredo zgodba drugačna. Tista izkušnja iz Ljudskega vrta je pozabljena," je še dodal.

Philippe Coutinho Hud poraz Šport Vijoličasti popolnoma nemočni

Na prvi tekmi so vijoličasti visoko klonili z 0:7, a tudi ta rezultat ne bo preprečil navijaškega rekorda. Za tekmo v mestu Beatlov je vstopnico kupilo 2416 mariborskih navijačev, kar je največ za gostujoče tekme.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice