Šport > Nogomet
25956 ogledov

Varnostnica v Ljudskem vrtu si zasluži povišico

roberto firmino Reševalni pas/Twitter
Varnostnica v Ljudskem vrtu je zvezdnika Liverpoola naučila pomembno lekcijo.

Zvezdnik Liverpoola Roberto Firmino, čigar vrednost na nogometni tržnici znaša 38 milijonov evrov, kar je skoraj trikrat toliko, kot je vredna celotna ekipa Maribora (14 milijonov), je želel v Ljudski vrt vstopiti brez akreditacije, vendar mu je to preprečila varnostnica na prizorišču. 

Zvezdniški status gor ali dol, pravila so pač takšna in veljajo za vse. Firmino je moral nazaj na avtobus, kjer je v roke dobil ustrezen dokument, s katerim si je utrl pot na prizorišče tekme 3. kroga Lige prvakov. Na žalost je bil brazilski napadalec zelo razpoložen, saj se je Mariboru oddolžil z dvema goloma.

roberto firmino | Avtor: Epa Epa

PREBERITE ŠE:

jürgen klopp Rekordno Šport Klopp prebiral slovenske medije, Zahoviću odgovoril na zelenici NK Maribor Razočaranje Šport "Priznam, to je najhujši poraz v karieri" Ljudski vrt Maribor navijači Liga prvakov Šport Napadli navijače iz Liverpoola, potem pa bežali in povzročili visoko škodo Darko MIlanič Po tekmi Šport Milanič: V idealnem stanju bi lahko odigrali odlično tekmo Philippe Coutinho Hud poraz Šport Vijoličasti popolnoma nemočni Liga prvakov Šport Zdrs Reala in Borussie
Komentarjev 7
  • Avatar kbm
    kbm 08:29 20.oktober 2017.

    Res je nk Maribor visoko poražen od Liverpoola. Ampak Maribor bo 1. novembra gostoval v LP na Anfieldu, kje pa Olimpija? Na Žalah.

  • Ejsi_Disi 08:32 19.oktober 2017.

    Kakšna povišica, to je njeno delo!

  • gregor51 20:41 18.oktober 2017.

    kolk so hitr mediji nehal pisat o porazu....če bi blo 0-0 bi mediji še 10 dni trobili o zmagi šajerske