Šport > Nogomet
1119 ogledov

Po brutalnem porazu epski odziv navijačev Maribora

anfield stadion
Mariborčani bodo na gostovanju v Liverpoolu spisali prav posebno zgodbo.

Po visokem porazu Maribora proti Liverpoolu (0:7) v Ljudskem vrtu so v ospredje stopili navijači slovenskega prvaka, ki so z brezmejno predanostjo in zvestobo vijoličastemu klubu navdušili tako nogometaše kot predstavnike Evropske nogometne zveze (Uefa).

Marcos Tavares Navdušeni Šport Uefini predstavniki v Mariboru niso mogli verjeti svojim očem Ljudski vrt Maribor Liverpool Aplavz Angležev Šport NK Maribor z ganljivim sporočilom za navijače

Varovance Darka Milaniča, ki so na zadnji prvenstveni tekmi ne najbolj prepričljivo odpravili Ankraran Hrvatini (1:0), v sredo, 1. novembra 2017, čaka povratna tekma z angleškim velikanom na Anfieldu.

Aktualne države prvake pred tem čaka še gostovanje v Domžalah, vendar so se navijači z mislimi že preselili k Liverpoolu.

NK Maribor | Avtor: Profimedia Profimedia

Dobro poznani mariborski slogan 'Mi skupaj eno smo' bo v prihodnjem tednu dobil nove razsežnosti. Obeta se namreč najbolj množično gostovanje mariborskih navijačev oziroma, kot so zapisali na uradni spletni strani ekipe, vijol'čna invazija na Anfield!

Mariborski kolektiv je za gostovanje na Otoku, kjer bo poskušal popraviti bled vtis z domačega prizorišča, prodal že več kot 2000 vstopnic po ceni 52,50 evra.

Za vse tiste, ki bi si želeli ogledati tekmo v Liverpoolu, je nekaj vstopnic še na voljo. Maribor vsem udeležencem tekme polaga na srce, naj se v okviru gostovanja držijo predpisanih pravil in spoštujejo angleško zakonodajo.

- zbirno mesto vseh mariborskih navijačev na dan tekme bo na trgu Williamson Square
- od mestnega središča do stadiona je približno 50 minut hoje
- za vse gledalce je ob vstopu predpisan obvezen osebni pregled
- pirotehnika je strogo prepovedana (pri uporabi na tribunah ali pri poskusu vnosa na stadion po angleških zakonih pretijo aretacije)
- na Anfieldu velja tudi popolna prepoved kajenja, ni dovoljena niti uporaba elektronskih cigaret

Komentarjev 1
  • perhan63 17:04 25.oktober 2017.

    aahahaha ker naslov...da umreš od smeha...pisuni novinarski