Marić odhaja v Panathinaikos

Foto: Žurnal24
Odlični avstralski center, ki je preteklo sezono nastopal za Partizana, Aleksandar Marić se seli v Panathinaikos. Ta naj bi si želel tudi grškega orjaka Sofoklisa Schortsanitisa.
Oglej si celoten članek

Črno-beli so pred sezono ostali brez Lawrencea Robertsa in Boja McCalebba, Slavka Vraneša in trenerja Duška Vujoševića. Odšel naj bi tudi Aleksandar Rašić. V nasprotno smer pa je med drugim prišel Jaka Klobučar.

Panathinaikos se je po nakupih znova odpravil k Partizanu. Iz črno-belega tabora se tako v Atene seli veliko odkritje lanskega evroligaškega tekmovanja Aleksandar Marić. V zameno zanj pa bo na Partizanovem tekočem računu pristalo 800 tisoč evrov. Marić bo tako nadomestil praznino pod košem, ki je nastala po odhodu Nikole Pekovića v NBA. Slednji je k deteljicam prav tako prišel iz Partizana, to pot pa sta ubrala tudi Milenko Tepić in Dušan Kecman.

Strateg Panathinaikosa Željko Obradović išče še ameriškega organizatorja igre, bojda pa ni izključeno, da bo k mestnemu tekmecu iz Olympiacosa prestopil tudi znameniti "Baby Shaq" Sofoklis Schortsanitis.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.