Šport > Košarka
17 ogledov

Marić odhaja v Panathinaikos

Žurnal24 main
Odlični avstralski center, ki je preteklo sezono nastopal za Partizana, Aleksandar Marić se seli v Panathinaikos. Ta naj bi si želel tudi grškega orjaka Sofoklisa Schortsanitisa.

Črno-beli so pred sezono ostali brez Lawrencea Robertsa in Boja McCalebba, Slavka Vraneša in trenerja Duška Vujoševića. Odšel naj bi tudi Aleksandar Rašić. V nasprotno smer pa je med drugim prišel Jaka Klobučar.

Panathinaikos se je po nakupih znova odpravil k Partizanu. Iz črno-belega tabora se tako v Atene seli veliko odkritje lanskega evroligaškega tekmovanja Aleksandar Marić. V zameno zanj pa bo na Partizanovem tekočem računu pristalo 800 tisoč evrov. Marić bo tako nadomestil praznino pod košem, ki je nastala po odhodu Nikole Pekovića v NBA. Slednji je k deteljicam prav tako prišel iz Partizana, to pot pa sta ubrala tudi Milenko Tepić in Dušan Kecman.

Strateg Panathinaikosa Željko Obradović išče še ameriškega organizatorja igre, bojda pa ni izključeno, da bo k mestnemu tekmecu iz Olympiacosa prestopil tudi znameniti "Baby Shaq" Sofoklis Schortsanitis.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.