Mario: ''To so laži. Sovražim droge''

Foto: EPA
Foto: EPA
Napadalec AC Milana Mario Balotelli se je jezno odzval na izjave člana ene izmed neapeljskih mafijskih družb, ki je nogometaša obtožil, da je preprodajal droge v okrožju Scampia. Super Mario je obtožbe označil za ''neverjetne laži''.
Oglej si celoten članek

Izjava Armanda De Rose, da je Mario Balotelli pred tremi leti preprodajal droge v Scampii, predmestju Neaplja, so dvignile veliko prahu. Mafijec je sicer že priznal, da si je zgodbo izmislil, Balotelli pa je o incidentu spregovoril po prijateljski tekmi med Italijo in San Marinom.

''Na začeku smo se šalili, nato pa me je razjezilo, saj sem to razumel kot žaljivko,'' je povedal Italijan in dodal: ''To je grozna zgodba in sprašujem se, kako te lahko nekdo s takšnimi neverjetnimi lažmi spravi v težave.''

Italijanskemu reprezentantu sta podporo izrekla selektor Cesare Prandelli in predsednik sindikata nogometašev Damiano Tommasi. '''Sovražim droge,'' je bil jasen Balotelli, Prandelli pa je dodal: ''Ne razumem, zakaj je Mario tako pogosta tarča. Vedno, kadar igra reprezentanca, se pojavijo kakšne čudne zgodbe.''

''Ne more niti na sprehod, da ne bi pristalo na naslovnicah. Razen da zanika, ni veliko drugega, kar lahko naredi,'' je zaključil Tommasi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.