Šport > Nogomet
25 ogledov

Mario: ''To so laži. Sovražim droge''

Balotelli AC Milan AS Roma Serie A Italija liga prvenstvo EPA
Napadalec AC Milana Mario Balotelli se je jezno odzval na izjave člana ene izmed neapeljskih mafijskih družb, ki je nogometaša obtožil, da je preprodajal droge v okrožju Scampia. Super Mario je obtožbe označil za ''neverjetne laži''.

Izjava Armanda De Rose, da je Mario Balotelli pred tremi leti preprodajal droge v Scampii, predmestju Neaplja, so dvignile veliko prahu. Mafijec je sicer že priznal, da si je zgodbo izmislil, Balotelli pa je o incidentu spregovoril po prijateljski tekmi med Italijo in San Marinom.

''Na začeku smo se šalili, nato pa me je razjezilo, saj sem to razumel kot žaljivko,'' je povedal Italijan in dodal: ''To je grozna zgodba in sprašujem se, kako te lahko nekdo s takšnimi neverjetnimi lažmi spravi v težave.''

Italijanskemu reprezentantu sta podporo izrekla selektor Cesare Prandelli in predsednik sindikata nogometašev Damiano Tommasi. '''Sovražim droge,'' je bil jasen Balotelli, Prandelli pa je dodal: ''Ne razumem, zakaj je Mario tako pogosta tarča. Vedno, kadar igra reprezentanca, se pojavijo kakšne čudne zgodbe.''

''Ne more niti na sprehod, da ne bi pristalo na naslovnicah. Razen da zanika, ni veliko drugega, kar lahko naredi,'' je zaključil Tommasi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.