Šport > Nogomet
22 ogledov

Balotelli s ferrarijem na stezi za karting

Balotelli Ferrari F 450 karting kart proga Milano Reševalni pas/Twitter
Po spletu je zakrožila fotografija Milanovega napadalca Maria Balotellija, ki s svojim novim ferrarijem vozi po stezi za karting. Kot je pojasnil lastnik centra v okolici mesta mode, Joe Ghiringhelli, Balotelli po njihovi stezi z avtom vozi zaradi pogodbe s klubom.

Mario Balotelli. Nikoli nas ne razočara - po nedavni prekinitvi razmerja s svojim dekletom Fanny Neguesho, je angleški Daily Mail objavil zgodbo o njegovih podvigih na karting stezi v okolici Milana, kamor je pripeljal svojega novega belega ferrarija 450.

Karting steza seveda ni mesto za lepotca, vrednega več kot 230 tisoč evrov, a kot je razložil lastnik karting centra Pala K, je Balotelliju vožnjo z gokarti in podobne vratolomne podvige prepovedal kar njegov klub AC Milan, ki se, povsem razumljivo, boji poškodbe svojega zvezdnika.

"Mario rad prihaja sem, ampak ne dovolijo mu dirkati z gokarti zaradi njegove pogodbe z AC Milanom – skrbi jih, da bi se lahko poškodoval. Mario je tukaj reden gost, prihajal pa je že takrat, ko je igral v Angliji," je razložil Joe Ghiringhelli.

"Rad ima gokarte in dirkanje, čeprav je rekel, da se v Angliji nikoli ni privadil na vožnjo, ker vozijo po drugi strani. Dovolimo mu, da na stezo zapelje svojega ferrarija, potem pa hrumi naokrog in se zabava. Fanny ni bilo na spregled, ampak vsi vemo, da Maria ne bo preveč skrbelo zanjo, kmalu si bo našel drugo."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.