Šport > Nogomet
24 ogledov

Balo: ''Naslednjič bom zapustil igrišče''

Balotelli AC Milan AS Roma Serie A Italija liga prvenstvo EPA
V Italiji še vedno odmeva rasistični incident, ki se je zgodil na tekmi 37. kola Serie A med AC Milanom in AS Romo. Napadalec rossonerov Mario Balotelli je zatrdil, da bo naslednjič nemudoma odšel z igrišča.

Mario Balotelli je po rasitičnem incidentu, ki se je zgodil na tekmi italijanske lige med AC Milanom in AS Romo, spremenil svoje mnenje. Kontroverzni napadalec je do nedavnega zatrjeval, da se ne bo oziral na rasizem, sedaj pa se je odločil, da prihodnosti ne bo več vztrajal na zelenici. ''Vedno sem govoril, da zaradi rasizma ne bom naredil ničesar. Sedaj sem si premislil. Če se zgodi ponovno, bom zapustil igrišče,'' je v intervjuju za CNN povedal Italijan.

Glavni tarči rasističnega skandiranja sta bila Mario Balotelli in Kevin-Prince Boateng, navijači pa so šli celo tako daleč, da je sodnik Gianluca Rocchi tekmo prekinil. ''Pogovarjal sem se z Boatengom in skoraj odšel z igrišča. A potem bi rekli, da sem odšel, ker smo imeli težave, zato sem si rekel 'ne, bolje je, da igram'. Zato sem ostal,'' je dejal 22-letnik.

''Mancini? Nisem presenečen''

Balotelli je spregovoril tudi o usodi nekdanjega trenerja Roberta Mancinija, ki je ostal brez trenerskega stolčka pri Manchester Cityju. ''Nisem presenečen. Ko sem igral za City, je bil odličen trener, in verjamem, da smo bili ena izmed najboljših ekip. Ne vem, zakaj City letos ni zmagoval. Očitno so imeli težave v zakulisju. Ne vem. Sedaj sem igralec AC Milan, zato ne vem točno, kaj se je zgodilo,'' je zaključil Italijan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.