Šport > Nogomet
21 ogledov

Balotelli "za šalo" preprodajal drogo v Neaplju

mario balotelli EPA
Prijeti član ene izmed neapeljskih mafijskih združb je v četrtek šokiral z izjavo, da je italijanski reprezentant Mario Balotelli ob obisku mesta "za šalo" preprodajal droge v okrožju Scampia. Balotelli se je na obtožbe že odzval prek Twitterja, omenjeni mafijec pa je že dejal, da se je le šalil ...

Armando De Rosa je priznal, da si je izmislil zgodbo z Mariem Balotellijem v glavni vlogi. De Rosa je med preiskavo o pranju denarja tožilcem namreč dejal, da je Balotelli ob obisku Neaplja "za šalo" igral vlogo preprodajalca.

Italijanskega reprezentanta in člana AC Milana so septembra leta 2011 privedli na zaslišanje zaradi njegovega obiska mesta pod Vezuvom, kjer se je ob spremstvu dveh pomembnih članov mafijske organizacije Camorra podal v okrožje Scampia, kjer trgovanje z drogo še vedno cveti.

Balotelli je takrat dejal, da pomembnih mafijcev ni poznal, in da je želel Scampio obiskati zaradi podobnosti z delom Palerma, kjer je odraščal kot ganski priseljenec.

"Ahahaha, zdaj pa še preprodajam drogo! Sramotni ste. Uporabljate moje ime za pridobivanje pozornosti," je na svojem uradnem Twitter profilu razjezil Balotelli in uporabil tudi nekaj psovk, svoj čivk pa kasneje izbrisal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.