Marion želi igrati košarko

Foto: Žurnal24 Marion Jones že trenira in se pripravlja za vstop v košarko. (Foto: EPA)
Razvpita atletska dopinška grešnica Marion Jones se več kot eno leto po prestajanju zaporne kazni želi vrniti na športno prizorišče. Kot kaže, bo atletiko zamenjala za košarko.
Oglej si celoten članek

Z druge strani Atlantika namreč poročajo, da si Marion Jones prizadeva zaigrati pod obroči, na košarkarskem parketu. Tako že pridno trenira in se pripravlja za vstop v severnoameriško žensko košarkarsko ligo (WNBA). Trener košarkaric San Antonio Silver Stars Dan Hughes je potrdil, da Jonesova trenira z njimi. Po poročanju ameriških medijev je Jonesova, ki je prve košarkarske korake naredila na parketu Univerze v Severni Karolini, že oktobra začela s kondicijskimi pripravami in piljenjem košarkarskih prijemov.

Štiriintridesetletna Jonesova je bila zaradi zlorabe dopinga obsojena na šest mesecev zapora. Na olimpijskih igrah v Sydneyju je osvojila tri zlate medalje (100 m, 200 m in štafeta 4x100 m) ter dve bronasti (skok v daljino in štafeta 4x400 m). Odvzeli so ji odličja na 200 m, 4x400 m in v skoku v daljino.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.