Markota: "Efes ni sanjsko moštvo"

Foto: Žurnal24 Nekdanji hrvaški reprezentant si je izbral številko 22. (Foto: Gregor Katič)
V Union Olimpijo je prišel med prvimi. Verjel je, da lahko zmaji sestavijo pravo moštvo, sam pa spet najde uveljavitev na najvišji ravni. V prvih tekmah je dokazal, da je lahko nosilec igre. Damir Markota.
Oglej si celoten članek

Damir, kako se počutite v Olimpiji?
Iz dneva v dan je vse bolje. Ko sem prišel, se je govorilo le o denarju in dolgovih, še najmanj o košarki. Zdaj smo popolnili ekipo, mislim, da je ta zelo dobra.

Koliko se bo Olimpiji poznalo, da še nikoli ni zaigrala v popolni postavi?
Ne vem, ali bo to proti Efes Pilsnu, ampak v sezoni se bo zagotovo pokazal izpad skupnega treninga. Upam, da se nam bo čim manj poznalo. Ampak o tem ne smemo razmišljati. Sezona se je šele začela. Zbrati se moramo, dati vse od sebe in ob podpori občinstva mislim, da obstaja velika možnost, da tekmo dobimo.

Velika spodbuda so lahko rezultati iz lige NLB, kjer ste tudi brez igralcev "na čakanju" zmagali na vseh treh tekmah.
Super, odlično. Pokazali smo, da zmoremo. Odigrati moramo moško, močno. Ne smemo se bati. Efes Pilsen ni sanjsko moštvo.

Kaj sicer pričakujete od sebe in Olimpije?
Prvenstveno pričakujem veliko zdravja. Vsi ljubimo košarko, imamo dobro moštvo, v tako krasni dvorani je lepo igrati. Motiva meni nikoli ne manjka.

Proti Igokei smo videli tudi, da ste temperamentni, lahko ponesete občinstvo.

Res je. Včasih me ponese. Včasih je to dobro, včasih ne. Upajmo, da se bo čim večkrat obrnilo nam v prid.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.