Márquez vprašljiv za dirko v Španiji

Foto: EPA
Foto: EPA
Marc Márquez si je pri padcu na sobotnem treningu zlomil mezinec leve roke, kmalu zatem pa so ga operirali v bolnišnici v Barceloni.
Oglej si celoten članek

Svetovni prvak v motociklističnem razredu MotoGP Marc Márquez si je na sobotnem treningu pri padcu z motorja zlomil prst, zato je njegov nastop na dirki za veliko nagrado Španije prihodnji konec tedna še vprašljiv.

"Prišel je z deformacijo levega mezinca, slikanje pa je razkrilo zlom. Tega smo utrdili s titansko ploščico, enako bi postopali pri vseh pacientih. V 24 urah bo lahko pričel z rehabilitacijo, možnost, da prihodnji teden nastopi na dirki za VN Španije, še obstaja," je po operaciji dejal zdravnik Xavier Mit, ki je izvedel poseg.

Márquez je sicer po treh dirkah v tej sezoni šele na petem mestu skupnega seštevka. Na prvi dirki v Katarju je osvojil peto mesto, nato je v Austinu zmagal, prejšnji konec tedna pa v Argentini padel. Za vodilnim Italijanom Valentinom Rossijem zaostaja 30 točk.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.