Márqueza ne bo v Argentino

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Stanje nekdanjega svetovnega prvaka je boljše kot prej, a se je vseeno odločil za klasično zdravljenje.
Oglej si celoten članek

Španski dirkač Marc Márquez, ki je po padcu na treningu pred dirko v Indoneziji pred desetimi dnevi moral izpustiti že zadnjo preizkušnjo motociklističnega svetovnega prvenstva, ne bo nastopil niti na naslednji dirki konec tedna v Argentini, je sporočila njegova ekipa Honda.

Šampion v škripcih Nove hude težave Marca Márqueza, ali je ogrožena celo kariera?

Kot so pojasnili v njegovi ekipi, je Márquez v ponedeljek zaradi težav z vidom, ki so posledica padca v Indoneziji, v Barceloni obiskal svojega očesnega zdravnika. Ta je ugotovil, da je stanje nekdanjega svetovnega prvaka boljše kot prej, a se je Márquez vseeno odločil za klasično zdravljenje, kar pomeni, da bo dirko v Argentini izpustil in izkoristil čas za počitek in okrevanje.

Dirka v Termasu de Riu Hondu 3. aprila bo tretja v sezoni, dirkači elitnega razreda motoGP bodo tam startali ob 20. uri po slovenskem času.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.