Ponosni očka vrnil udarec Mourinhu

Foto: Epa anthony martial jose mourinho
Francoski napadalec je šefu poslal jasno sporočilo.
Oglej si celoten članek

Angleški velikan Manchester United svojega nogomeaša Anthonyja Martiala kaznoval z 220.000 evri, ker je po rojstvu drugega otroka zapustil Združene države Amerike in se vrnil domov, da bi preživel nekaj časa z družino.

Ob 200 tisočakov Ker je pri novorojencu, bo dobil visoko kazen

Martial je z odhodom močno ujezil Joséja Mourinha in ogrozil svojo prihodnost na Old Traffordu, kamor se je leta 2015 za 51 milijonov evrov preselil iz Monaca.

Rdeči vragi so na amerški turneji igrali močno oslabljeni, saj so v ekipi manjkali številni zvezdniki. Ko je moštvo zapustil še Martial in doma ostal dlje, kot je bilo sprva predvideno, je Mourinhu počil film. 

"Martial? Morda bi bilo bolje, če na to vprašanje odgovori Karen Shotbolt (tiskovna predstavnica, op. a.). Če želi," je na vprašanje, ali se bo Francoz sploh vrnil v ekipo, odvrnil Mourinho, ob vztrajanju novinarja pa dodal: "Ne vem."

Martial je, vsaj za zdaj, očitno drugačnega mnenja, saj se je na šefove besede odzval z zapisom na družbenih omrežjih in pojasnil, da je bila daljša odsotnost posledica zdravstvenih težav njegove izbranke. "Hvala vam za vsa sporočila. Z mojim malim Swanom je vse v redu. Težje je bilo njegovi mami, a hvala bogu je zdaj bolje. Žal mi je, a moja družina bo vedno na prvem mestu. Jutri se vračam v Manchester," je sporočil.

Nogometaševa prihodnost za zdaj ostaja pod vprašajem. Pojavila so se namreč namigovanja, da so ga rdeči vragi ponudili Bayern Münchnu v zameno za Jeroma Boatenga, a je nato poročanje Bilda demantial predsednik bavarskega klua Karl-Heinz Rummenigge.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.