Šport > Nogomet
3492 ogledov

Ker je pri novorojencu, bo dobil visoko kazen

martial blind manchester united Epa
Francoski napadalec in portugalski strateg rušita še zadnje mostove.

Pri Manchester Unitedu imajo veliko težav  s sestavo ekipe pred začetkom prvenstva. Kopica igralcev (Paul Pogba, Jesse Lingard, Ashley Young in Marouane Fellaini) je še na dopustu zaradi obveznosti, ki so jih imeli na svetovnem prvenstvu, za nameček pa trenerja rdečih vragov Joseja Mourinha jezi še francoski napadalec Anthony Martial. Ta je pred tednom dobil drugega otroka, z ameriške turneje pa je zato odpotoval domov. Ker želi še nekaj časa ostati z družino, si je prislužil finančno kazen. Klub mu je odvzel nekaj 200 tisoč evrov, toliko znaša njegova dvotedenska plača.

Pri Unitedu Martialu ne verjamejo, da je v tem času vseskozi treniral. Francoz ima sicer že dlje časa skrhan odnos z Mourinhom, zato je zdaj verjetno porušen še zadnji most, da bi ostal pri rdečih vragih. 

Mourinho naj bi sicer ocenjeval, da 22-letni napadalec ni "dovolj psihično močan za treniranje pod njegovo taktirko" in ga je pripravljen prodati. Vseeno pri Manchester Unitedu za Martiala zahtevajo 70 milijonov funtov (skoraj 80 milijonov evrov).

Nekoliko so slabo voljo Portugalca, ki na novinarski konferenci ni želel odgovarjati na vprašanja v povezavi z Martialom, omilili Romelu Lukaku, Marcus Rashford in Phil Jones. Ti so za tri dni skrajšali obljubljene počitnice in se bodo kmalu vrnili na treninge. Sezona se bo v Premier League sicer začela že naslednji konec tedna. 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice