Martinez poletel v Miami na pogovor z lastniki Liverpoola

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Roberto Martinez, ki trenutno zaseda mesto trenerja pri Wigan Athletic, je poletel v ZDA, kjer naj bi se sestal z ameriškimi lastniki ekipe Liverpool. Pogovarjali naj bi se o morebitnem sodelovanju, vendar podrobnosti za zdaj še niso znane.
Oglej si celoten članek

Predsednik Wigana Dave Whelan je ob tej priložnosti povedal: "Robert je v Miamiju in lahko domnevate, zakaj je šel tja. Je pošten in neposreden človek, zato računam, da se bom z njim slišal v naslednjih 48 urah. Če se odloči za odhod – upam, da se ne bo , potem ga moram zamenjati, kolikor hitro je mogoče."

Wigan se je s 15. mestom v letošnji Premier ligi uspel obdržati znotraj prvoligaškega tekmovanja, očitno pa so z delom Martineza zadovoljni. V primeru dogovora med njim in lastniki Liverpoola bi lahko Martinez na Anfieldu nasledil Kennyja Dalglisha, ki je po slabih predstavah v letošnji sezoni pred kratkim izgubil svoj stolček.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.