Šport > Nogomet
21 ogledov

Martinez poletel v Miami na pogovor z lastniki Liverpoola

Gerrard Henderson Spearing Carroll Kelly Manchester City Liverpool ligaški pokal Reuters
Roberto Martinez, ki trenutno zaseda mesto trenerja pri Wigan Athletic, je poletel v ZDA, kjer naj bi se sestal z ameriškimi lastniki ekipe Liverpool. Pogovarjali naj bi se o morebitnem sodelovanju, vendar podrobnosti za zdaj še niso znane.

Predsednik Wigana Dave Whelan je ob tej priložnosti povedal: "Robert je v Miamiju in lahko domnevate, zakaj je šel tja. Je pošten in neposreden človek, zato računam, da se bom z njim slišal v naslednjih 48 urah. Če se odloči za odhod – upam, da se ne bo , potem ga moram zamenjati, kolikor hitro je mogoče."

Wigan se je s 15. mestom v letošnji Premier ligi uspel obdržati znotraj prvoligaškega tekmovanja, očitno pa so z delom Martineza zadovoljni. V primeru dogovora med njim in lastniki Liverpoola bi lahko Martinez na Anfieldu nasledil Kennyja Dalglisha, ki je po slabih predstavah v letošnji sezoni pred kratkim izgubil svoj stolček.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.