Martínez: Rad bi bil Iniesta

Foto: EPA
Foto: EPA
Nogometaš Bayerna Javi Martínez je velik oboževalec Andrésa Inieste.
Oglej si celoten članek

Španski vezist Javi Martínez, ki se je lani iz Athletic Bilbaa preselil k Bayernu iz Münchna, je velik oboževalec Andrésa Inieste. Španec je tako navdušen nad vezistom Barcelone, da bi se vsaj za eno tekmo rad znašel v njegovi koži.

''Andrés ni iz tega sveta. Kar je naredil proti Urugvaju, je neverjetno. Pogosto se zdi, kot bi igral proti otrokom. Nasprotnike obide s takšno lahkoto. Pred dnevi sem rekel Valdésu, da bi bil rad vsaj eno tekmo Iniesta. Neverjeten je,'' je svojega rojaka pohvalil Martínez, ki se trenutno mudi v Brazliji, kjer španska reprezentanca igra v Pokalu konfederacij.

Martínez je v polfinalu Lige prvakov, kjer je Bayern s skupnim izidom 7:0 povozil Barcelono, pokrival Iniesto in svojo nalogo opravil z odliko. ''Srečo sem imel, da smo ga na obeh polfinalnih tekmah Lige prvakov uspeli zaustaviti,'' je povedal 24-letnik.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.