Šport > Nogomet
21 ogledov

Martínez: Rad bi bil Iniesta

javi martinez andres iniesta EPA
Nogometaš Bayerna Javi Martínez je velik oboževalec Andrésa Inieste.

Španski vezist Javi Martínez, ki se je lani iz Athletic Bilbaa preselil k Bayernu iz Münchna, je velik oboževalec Andrésa Inieste. Španec je tako navdušen nad vezistom Barcelone, da bi se vsaj za eno tekmo rad znašel v njegovi koži.

''Andrés ni iz tega sveta. Kar je naredil proti Urugvaju, je neverjetno. Pogosto se zdi, kot bi igral proti otrokom. Nasprotnike obide s takšno lahkoto. Pred dnevi sem rekel Valdésu, da bi bil rad vsaj eno tekmo Iniesta. Neverjeten je,'' je svojega rojaka pohvalil Martínez, ki se trenutno mudi v Brazliji, kjer španska reprezentanca igra v Pokalu konfederacij.

Martínez je v polfinalu Lige prvakov, kjer je Bayern s skupnim izidom 7:0 povozil Barcelono, pokrival Iniesto in svojo nalogo opravil z odliko. ''Srečo sem imel, da smo ga na obeh polfinalnih tekmah Lige prvakov uspeli zaustaviti,'' je povedal 24-letnik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.