Šport > Nogomet
26 ogledov

Martínez naveličan vprašanj o Guardioli

javi martinez bayern munchen EPA
Javi Martínez, nogometaš Bayern Münchna, ne želi več razpredati o prihodu Pepa Guardiola, saj je prepričan, da lahko pretirano navdušenje škoduje nemškemu nogometnemu velikanu. Nekdanji trener Barcelone bo na trenerskem stolčku zamenjal Juppa Heynckesa.

Španski vezist Javi Martínez se je naveličal vprašanj o Pepu Guardiolu, ki bo v prihodnji sezoni vodil Bayern München. Španski strateg je vse od januarske objave, da bo prevzel nemškega giganta, glavna tema pogovorov, Martíneza pa skrbi, da bi lahko imelo to negativen vpliv na igro Bavarcev. ''Prenehajmo toliko govoriti o tem. V tednu, ko je informacija o novem trenerju postala javna, se ni govorilo o ničemer drugem. Na prvi tekmi po objavi novice nismo igrali dobro. Zavedli smo se, da ostali v ligi še vedno igrajo,'' je nejevoljno dejal Martínez.

Bayern se trenutno nahaja na prvem mestu nemške nogometne lige in ima 15 točk prednosti pred drugouvščreno Borussio Dortmund. Na vprašanje, ali bo prihod Guardiole še izboljšal njihovo igro, je Martínez povedal: ''Čas bo pokazal. Bayern igra zelo dobro. Imamo odlične igralce in večina ekipe je zelo močna.''

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.