Šport > Nogomet
32 ogledov

Navijač vdrl v slačilnico in čakal na Ribéryja

Ribery Španija Francija četrtfinale Doneck Euro 2012 EPA
Josep Guardiola bo moral pred začetkom službovanja pri Bayernu očitno prevetriti tudi varnostno službo kluba, potem ko se je v sredo nek navijač pretihotapil v slačilnico Bavarcev in zahteval pojasnila od francoskega reprezentanta Francka Ribéryja. Ribéryju je neimenovani rojak namreč pred kratkim skušal podariti psa.

Francoski državljan se je uspel pretihotapiti v osrčje kompleksa Sabener Strasse in v slačilnici pričakal svojega rojaka Francka Ribéryja, da bi ga povprašal o psu, ki mu ga je podaril pred mesecem dni.

Po poročanju münchenskega Abdenzeitunga je Ribéry prišel v slačilnico, kjer ga je na njegovem mestu pričakal znani neznanec. "Morava se pogovoriti!" naj bi Ribéryju rekel vsiljivec, nogometaš pa mu je odvrnil: "Ni nama treba storiti nič. Kaj delaš tukaj? Kaj želiš?"

Posredovati je morala varnostna služba, moški pa je ob prihodu policije zapustil prizorišče. Sky Sport poroča, da je Ribéry policiste in varnostno službo opozoril, da bi vsiljivec naslednjič lahko prinesel tudi nož.

Ribéry se že šali

Vse izvira še iz dogodka pred mesecem dni, ko je isti možak pred Bayernovo bazo pustil dveletnega psa s pripisom: "Cher Franck, žal mi je, ne vem h komu naj se obrnem." Psiček je medtem že na toplem v zavetišču.

Bayernov predstavnik za stike z javnostjo Markus Horwick je dejal, da se je moškemu uspelo pretihotapiti v slačilnico takrat, ko sta Ribéryja prišla obiskat njegov brat in bratranec. "Človek je izkoristil priložnost," je za Abendzeitung dejal Horwick. "Vsi so dobro. Na srečo se ni zgodilo nič. (Ribéry, op. a.) se že šali."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.