Martino zmerjal na poti v garderobo

Foto: EPA
Foto: EPA
Fernández Borbalán, glavni sodnik na tekmi Barcelone in Real Sociedada, je razkril, zakaj je pred začetkom drugega polčasa na tribune poslal trenerja Kataloncev Gerarda Martina.
Oglej si celoten članek

Trener Barcelone Gerardo Martino si je drugi polčas na stadionu Anoeta ogledal s tribune, kamor ga je poslal glavni sodnik Fernández Borbalán. Španski delilec pravice je v poročilu o tekmi zapisal, zakaj si je Tata prislužil izključitev.

''Po koncu prvega polčasa je bil izključen trener Barcelone Gerardo Martino, ker je v tunelu vpil na pomočnika trenerja Real Sociedada: ''Ti si kreten. Že zadnjič si povzročal težave in zdaj jih spet!''' je trenerja Barcelone citiral delilec pravice.

Ekipi sta se na odmor odpravili z neodločenim izidom, v drugem delu pa so varovanci Jagoba Arrasateja še dvakrat zatresli mrežo katalonskega velikana in s skupnim izidom 3:1 – edini gol za Barço je v 36. minuti prispeval Lionel Messi – pobrali velik skalp. Barcelona je s tem spodrsljajem izgubila primat na lestvici španske Primere División, kjer ima tri točke zaostanka za vodilnim Real Madridom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.