Šport > Nogomet
19 ogledov

Martino zmerjal na poti v garderobo

gerardo martino trener Barcelona EPA
Fernández Borbalán, glavni sodnik na tekmi Barcelone in Real Sociedada, je razkril, zakaj je pred začetkom drugega polčasa na tribune poslal trenerja Kataloncev Gerarda Martina.

Trener Barcelone Gerardo Martino si je drugi polčas na stadionu Anoeta ogledal s tribune, kamor ga je poslal glavni sodnik Fernández Borbalán. Španski delilec pravice je v poročilu o tekmi zapisal, zakaj si je Tata prislužil izključitev.

''Po koncu prvega polčasa je bil izključen trener Barcelone Gerardo Martino, ker je v tunelu vpil na pomočnika trenerja Real Sociedada: ''Ti si kreten. Že zadnjič si povzročal težave in zdaj jih spet!''' je trenerja Barcelone citiral delilec pravice.

Ekipi sta se na odmor odpravili z neodločenim izidom, v drugem delu pa so varovanci Jagoba Arrasateja še dvakrat zatresli mrežo katalonskega velikana in s skupnim izidom 3:1 – edini gol za Barço je v 36. minuti prispeval Lionel Messi – pobrali velik skalp. Barcelona je s tem spodrsljajem izgubila primat na lestvici španske Primere División, kjer ima tri točke zaostanka za vodilnim Real Madridom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.