"Masaker" v srbski Superligi! Napadli sodnika, nasprotnike...

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Neverjetno, toda čisto vsi igralci so jo odnesli brez izključitve!
Oglej si celoten članek

Na prvi pogled je izgledalo kot kakšen množičen MMA spektakel, a je v resnici šlo zgolj za nogometno tekmo najmočnejše srbske lige med Radničkim iz Niša ter Proleterjem.

Tekma je bila polna grdih pekrškov ter sumljivih sodniških odločitev, glavni delilec pravice pa je kmalu popolnoma izgubil nadzor nad tekmo. Vse skupaj je privedlo do tega, da so gosti iz Novega Sada ogorčeni nad nekaterimi sodniškimi napakami preprosto napadli glavnega sodnika ter njegova pomočnika.

Nogometaši Radničkega so poizkusili to preprečiti, vse skupaj pa se je pretvorilo v masovni pretep obeh ekip, saj so se nogometašem kmalu pridružili tudi ljudje iz strokovnega štaba obeh ekip.

Ko se je situacija končno umirila, pa je sledil največji šok, saj se je sodnik odločil, da ne bo nikogar poslal predčasno v slačilnico, oziroma ne bo podelil niti enega rumenega kartona.

Po kakšnih desetih minutah prekinitve se je tekma tako nadaljevala, končala pa se je z zmago domačih nogometašev z 2:0.

Incident si lahko pogledate v spodnjem posnetku, od 1:46 dalje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.