Šport > Nogomet
1237 ogledov

"Masaker" v srbski Superligi! Napadli sodnika, nasprotnike...

Radnički Niš : Proleter Youtube
Neverjetno, toda čisto vsi igralci so jo odnesli brez izključitve!

Na prvi pogled je izgledalo kot kakšen množičen MMA spektakel, a je v resnici šlo zgolj za nogometno tekmo najmočnejše srbske lige med Radničkim iz Niša ter Proleterjem.

Tekma je bila polna grdih pekrškov ter sumljivih sodniških odločitev, glavni delilec pravice pa je kmalu popolnoma izgubil nadzor nad tekmo. Vse skupaj je privedlo do tega, da so gosti iz Novega Sada ogorčeni nad nekaterimi sodniškimi napakami preprosto napadli glavnega sodnika ter njegova pomočnika.

Nogometaši Radničkega so poizkusili to preprečiti, vse skupaj pa se je pretvorilo v masovni pretep obeh ekip, saj so se nogometašem kmalu pridružili tudi ljudje iz strokovnega štaba obeh ekip.

Ko se je situacija končno umirila, pa je sledil največji šok, saj se je sodnik odločil, da ne bo nikogar poslal predčasno v slačilnico, oziroma ne bo podelil niti enega rumenega kartona.

Po kakšnih desetih minutah prekinitve se je tekma tako nadaljevala, končala pa se je z zmago domačih nogometašev z 2:0.

Incident si lahko pogledate v spodnjem posnetku, od 1:46 dalje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.