''Mascheju se je včasih bolje izogniti''

Foto: EPA
Foto: EPA
Argentinski superzvezdnik je v predgovoru nove knjige Javierja Mascherana razkril, da je njegovega reprezentančnega soigralca včasih najbolje pustiti pri miru.
Oglej si celoten članek

Štirikratni dobitnik zlate žoge, ki v teh dneh okreva po poškodbi kolena, je avtor predgovora nove knjige klubskega in reprezentančnega kolega z naslovom 'The 15 Steps of Leadership' ('15 korakov vodenja'), v katerem je zapisal, da Javier Mascherano včasih ni najprijetnejša družba.

''Ima svoje dneve. Včasih se želi pogovarjati in zbijati šale s soigralci, spet drugič ima enega svojih norih dni. Kadar je tako, je najbolje, če ne govoriš z njim. Vsi ga vidimo, a nihče si ne upa odpreti ust,'' je zapisal zvezdnik Barcelone.

Čeprav se mu le redki upajo približati, kadar vstane z levo nogo, pa Mascherano poseduje tudi dobre lastnosti, ki so še posebej pomembne v najbolj napetih trenutkih srečanja.

Messi ni pozabil omeniti, kako se tako na klubski kot na reprezentančni ravni venomer lahko zanese na obrambnega vezista.

''Masche ve, kako se stvarem streže v kateremkoli trenutku. On je zelo pozitiven vodja. Na svetovnem prvenstvu v Brazliji sem nosil kapetanski trak, a on je bil vseskozi ob meni in popravljal vsako napako,'' je zapisal Messi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.