Šport > Nogomet
20 ogledov

''Mascheju se je včasih bolje izogniti''

lionel messi, javier mascherano EPA
Argentinski superzvezdnik je v predgovoru nove knjige Javierja Mascherana razkril, da je njegovega reprezentančnega soigralca včasih najbolje pustiti pri miru.

Štirikratni dobitnik zlate žoge, ki v teh dneh okreva po poškodbi kolena, je avtor predgovora nove knjige klubskega in reprezentančnega kolega z naslovom 'The 15 Steps of Leadership' ('15 korakov vodenja'), v katerem je zapisal, da Javier Mascherano včasih ni najprijetnejša družba.

''Ima svoje dneve. Včasih se želi pogovarjati in zbijati šale s soigralci, spet drugič ima enega svojih norih dni. Kadar je tako, je najbolje, če ne govoriš z njim. Vsi ga vidimo, a nihče si ne upa odpreti ust,'' je zapisal zvezdnik Barcelone.

Čeprav se mu le redki upajo približati, kadar vstane z levo nogo, pa Mascherano poseduje tudi dobre lastnosti, ki so še posebej pomembne v najbolj napetih trenutkih srečanja.

Messi ni pozabil omeniti, kako se tako na klubski kot na reprezentančni ravni venomer lahko zanese na obrambnega vezista.

''Masche ve, kako se stvarem streže v kateremkoli trenutku. On je zelo pozitiven vodja. Na svetovnem prvenstvu v Brazliji sem nosil kapetanski trak, a on je bil vseskozi ob meni in popravljal vsako napako,'' je zapisal Messi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.