Massa na VN že v Braziliji

Foto: Žurnal24 Felipe Massa je ta taden prispel v Maranello, kjer je dobro razpoložen poziral i
Julija je na Madžarskem preživel grozovito nesrečo, naslednji konec tedna bo znova na dirki formule 1. Brazilski dirkač Felipe Massa okreva neverjetno hitro.
Oglej si celoten članek

Brazilski dirkač Felipe Massa bo na domači dirki v Interlagosu 18. oktobra v vlogi človeka, ki ob koncu zadnjega kroga s karirasto zastavico pomaha dirkačem od prečkanju cilje črte. Še naprej pa upa, da bi se v kokpit in na VN lahko vrnil na zadnji dirki sezone prvega novembra v Abu Dabiju. Junija je na Hungaroringu preživel grozljivo nesrečo, nato dobro prestal več operacij in se konec septembra doma že preizkušal z gokartom. Ta teden je Massa prispel nazaj v Maranello, kjer bo prihodnji teden s starim Ferrarijevim dirkalnikom iz sezone 2007 in pnevmatikami iz serije GP2 (z letošnjim dirkalnikom in pnevmatikami se ne sme testirati) po treh mesecih odpeljal prvih nekaj krogov. Nato pa se bo skupaj s Ferrarijevo ekipo odpravil na VN Brazilije, saj se je odzval vabilu organizatorjev dirke, da prevzame v svoje roke karirasto zastavico.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.