Šport > Moto športi
11 ogledov

Massa na VN že v Braziliji

Felipe Massa je ta taden prispel v Maranello, kjer je dobro razpoložen poziral i Žurnal24 main
Julija je na Madžarskem preživel grozovito nesrečo, naslednji konec tedna bo znova na dirki formule 1. Brazilski dirkač Felipe Massa okreva neverjetno hitro.

Brazilski dirkač Felipe Massa bo na domači dirki v Interlagosu 18. oktobra v vlogi človeka, ki ob koncu zadnjega kroga s karirasto zastavico pomaha dirkačem od prečkanju cilje črte. Še naprej pa upa, da bi se v kokpit in na VN lahko vrnil na zadnji dirki sezone prvega novembra v Abu Dabiju. Junija je na Hungaroringu preživel grozljivo nesrečo, nato dobro prestal več operacij in se konec septembra doma že preizkušal z gokartom. Ta teden je Massa prispel nazaj v Maranello, kjer bo prihodnji teden s starim Ferrarijevim dirkalnikom iz sezone 2007 in pnevmatikami iz serije GP2 (z letošnjim dirkalnikom in pnevmatikami se ne sme testirati) po treh mesecih odpeljal prvih nekaj krogov. Nato pa se bo skupaj s Ferrarijevo ekipo odpravil na VN Brazilije, saj se je odzval vabilu organizatorjev dirke, da prevzame v svoje roke karirasto zastavico.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.