Massi: "Želimo pobrati vse, kar se da"

Foto: Anže Petkovšek Tina Maze in Andrea Massi sta znana po svojih težko omajanih stališčih. (Foto: A
"Prav za Žurnal24 sem že povedal, da se mi najbolj kompletna smučarka zdi Maria Riesch, zdaj pa se ji je, kar se tiče vsestranskosti, pridružila Tina," je po 10. zmagi Tine Maze v Trbižu dejal Andrea Massi.
Oglej si celoten članek

Ne zamudite galerije s slavjem Tine Maze v Trbižu.

Vodja Tinine ekipe Andrea Massi je bil po superkombinacijski tekmi, kjer je Mazejeva slavila, jasno zelo zadovoljen: "Tina se trenutno nahaja v življenjski formi. To je dosegla že na svetovnem prvenstvu in zdaj to raven le še ohranja. Prav za Žurnal24 sem že povedal, da se mi najbolj kompletna smučarka zdi Maria Riesch, zdaj pa se ji je, kar se tiče vsestranskosti, pridružila Tina. Naš načrt o dosegu vrhunskih rezultatov se zdaj ne zdi več tako neumen, kot se je mnogim zdel na začetku, mar ne? Do konca sezone si želimo pobrati vse, kar se da. Ker ko enkrat točke zapraviš, jih zapraviš. Danes smo denimo mali kristalni globus izpustili za pičlih osem točk. Skoncentrirani moramo ostati do zadnje tekme, potem bomo pa povlekli črto in pogledali, kaj smo dosegli."

Massi se nikdar ne zadovolji z doseženim in tudi tokrat se ni izneveril sebi: "Črto pod sezono bi lahko potegnili že zdaj, ker ima deseto zmago in je Tina svetovna prvakinja. Ampak prihajajo pomembne tekme, v Trbižu ostajata še dve. Po prvem treningu v smuku je tukaj naredila velik korak naprej."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.