Šport
18 ogledov

Massi: "Želimo pobrati vse, kar se da"

Tina Maze in Andrea Massi sta znana po svojih težko omajanih stališčih. (Foto: A Anže Petkovšek
"Prav za Žurnal24 sem že povedal, da se mi najbolj kompletna smučarka zdi Maria Riesch, zdaj pa se ji je, kar se tiče vsestranskosti, pridružila Tina," je po 10. zmagi Tine Maze v Trbižu dejal Andrea Massi.

Ne zamudite galerije s slavjem Tine Maze v Trbižu.

Vodja Tinine ekipe Andrea Massi je bil po superkombinacijski tekmi, kjer je Mazejeva slavila, jasno zelo zadovoljen: "Tina se trenutno nahaja v življenjski formi. To je dosegla že na svetovnem prvenstvu in zdaj to raven le še ohranja. Prav za Žurnal24 sem že povedal, da se mi najbolj kompletna smučarka zdi Maria Riesch, zdaj pa se ji je, kar se tiče vsestranskosti, pridružila Tina. Naš načrt o dosegu vrhunskih rezultatov se zdaj ne zdi več tako neumen, kot se je mnogim zdel na začetku, mar ne? Do konca sezone si želimo pobrati vse, kar se da. Ker ko enkrat točke zapraviš, jih zapraviš. Danes smo denimo mali kristalni globus izpustili za pičlih osem točk. Skoncentrirani moramo ostati do zadnje tekme, potem bomo pa povlekli črto in pogledali, kaj smo dosegli."

Massi se nikdar ne zadovolji z doseženim in tudi tokrat se ni izneveril sebi: "Črto pod sezono bi lahko potegnili že zdaj, ker ima deseto zmago in je Tina svetovna prvakinja. Ampak prihajajo pomembne tekme, v Trbižu ostajata še dve. Po prvem treningu v smuku je tukaj naredila velik korak naprej."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.