Matavž dvakrat v polno za četrtfinale

Foto: TOUSSAINT KLUITERS
Foto: TOUSSAINT KLUITERS
Branilcu naslova nizozemskega pokala PSV-ju iz Eindhovna se je brez težav uspelo prebiti v četrtfinale tekmovanja. Gladko s 4:0 je na gostovanju odpravil tretjeligaša Rijnsburgse Boys. Slovenski reprezentant Tim Matavž je dvakrat zatresel nasprotnikovo mrežo.
Oglej si celoten članek

PSV je že po štirih minutah s strelom iz razdalje v vodstvo popeljal Stanislav Manolev. Zmagovalec je bil po dveh golih Tima Matavža, v 22. in 26. minuti, odločen že do odmora.

Šepetrčan je bil prvič uspešen po odbiti žogi, v drugo pa je nasprotnikovega vratarja matiral z lobom. Končnih 4:0 je v 64. minuti postavil Kevin Strootman, ki je bil podajalec pri drugem zadetku Matavža. Priložnost za zadetek so imeli tudi gostitelji, a je Damiano Schet zgrešil enajstmetrovko.

Kljub visoki zmagi trener PSV-ja Dick Advocaat, ni bil zadovoljen: "V ekipo sem vključil nekaj mladih igralcev, da bi videl kaj so sposobni. Nisem zadovoljen. Jasno je, da se bomo morali pozimi okrepiti na določenih pozicijah."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.