Šport > Nogomet
27 ogledov

Matavž dvakrat v polno za četrtfinale

sport 23.02.12. PSV Eindhoven player Tim Matavz celebrates the 2-0 against Trabz TOUSSAINT KLUITERS
Branilcu naslova nizozemskega pokala PSV-ju iz Eindhovna se je brez težav uspelo prebiti v četrtfinale tekmovanja. Gladko s 4:0 je na gostovanju odpravil tretjeligaša Rijnsburgse Boys. Slovenski reprezentant Tim Matavž je dvakrat zatresel nasprotnikovo mrežo.

PSV je že po štirih minutah s strelom iz razdalje v vodstvo popeljal Stanislav Manolev. Zmagovalec je bil po dveh golih Tima Matavža, v 22. in 26. minuti, odločen že do odmora.

Šepetrčan je bil prvič uspešen po odbiti žogi, v drugo pa je nasprotnikovega vratarja matiral z lobom. Končnih 4:0 je v 64. minuti postavil Kevin Strootman, ki je bil podajalec pri drugem zadetku Matavža. Priložnost za zadetek so imeli tudi gostitelji, a je Damiano Schet zgrešil enajstmetrovko.

Kljub visoki zmagi trener PSV-ja Dick Advocaat, ni bil zadovoljen: "V ekipo sem vključil nekaj mladih igralcev, da bi videl kaj so sposobni. Nisem zadovoljen. Jasno je, da se bomo morali pozimi okrepiti na določenih pozicijah."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.