Matavž ga je zabil Ajaxu!

Foto: Žurnal24 Matavž (levo) v reprezentančni akciji proti Novi Zelandiji. (Foto: Gregor Katič)

Your browser doesn’t support HTML5 video

Slovenski reprezentančni napadalec Tim Matavž na Nizozemskem nadaljuje začeto v lanski sezoni. Zabija za Groningen, namreč. V nedeljo je doma proti Ajaxu zabil za 1:2, na koncu je bilo 2:2.
Oglej si celoten članek

Napadalec Groningena Tim Matavž je domačo tekmo proti Ajaxu začel na klopi za rezerve. Gola Mounirja El-Hamdaouija v 50. in 61. minuti sta napovedala poraz domačega moštva, a nato je v igro vstopil slovenski reprezentant. Po nekaj več kot desetih minutah igre je z levico zadel pod vratarjem Nizozemske Maartenom Stekelenburgom in začel rezultatski povratek, ki ga je z izenačujočim golom tri minute pred koncem zaključil Martin Pedersen.

Matavž je nekaj minut dobil tudi na svetovnem prvenstvu, ko ga je selektor Matjaž Kek v igro poslal na zadnji tekmi skupine C proti Angliji, v sredo proti Avstraliji pa bo verjetno spet dobil priložnost. Morda od prve minute?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.