Šport > Nogomet
19 ogledov

Matavž ga je zabil Ajaxu!

Matavž (levo) v reprezentančni akciji proti Novi Zelandiji. (Foto: Gregor Katič)
1/2
Žurnal24 main
Slovenski reprezentančni napadalec Tim Matavž na Nizozemskem nadaljuje začeto v lanski sezoni. Zabija za Groningen, namreč. V nedeljo je doma proti Ajaxu zabil za 1:2, na koncu je bilo 2:2.

Napadalec Groningena Tim Matavž je domačo tekmo proti Ajaxu začel na klopi za rezerve. Gola Mounirja El-Hamdaouija v 50. in 61. minuti sta napovedala poraz domačega moštva, a nato je v igro vstopil slovenski reprezentant. Po nekaj več kot desetih minutah igre je z levico zadel pod vratarjem Nizozemske Maartenom Stekelenburgom in začel rezultatski povratek, ki ga je z izenačujočim golom tri minute pred koncem zaključil Martin Pedersen.

Matavž je nekaj minut dobil tudi na svetovnem prvenstvu, ko ga je selektor Matjaž Kek v igro poslal na zadnji tekmi skupine C proti Angliji, v sredo proti Avstraliji pa bo verjetno spet dobil priložnost. Morda od prve minute?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.