Matavž: "Komaj čakam na Cavanija"

Foto: Nik Rovan Tim Matavž se podaja na jug Italije. (Foto: Nik Rovan)
Tim Matavž je potrdil: naslednji teden bo uradno sklenil sodelovanje z Napolijem. Slovenski reprezentant, doslej član nizozemskega Groningena, komaj čaka, da zaigra z Edinsonom Cavanijem.
Oglej si celoten članek

Slovensko nogometno reprezentanco ob 20.45, z našim komentarjem v živo, čaka pomembna tekma s Severno Irsko. Vse o njej najdete na www.zurnal24.si/nogomet!

Prestop slovenskega nogometnega dragulja Tima Matavža v Napoli je že dogovorjen. Po napovedih iz Apeninskega polotoka pa bi Primorec svoj avtogram na pogodbo utegnil postaviti v prihodnjih dneh, kar je potrdil tudi slovenski reprezentant za goal.com Italy.

"Naslednji teden bomo na sestanku dokončali moj prestop v Napoli. Komaj čakam, da zaigram z Edinsonom Cavanijem. Sicer pa zbiram informacije o mestu in moštvu. Zelo sem srečen zaradi uspešnih predstav Napolija v letošnji sezoni," je dokončno selitev v Italijo napovedal Matavž, ki se je iz Gorice v Groningen podal leta 2007, s 15 goli pa je trenutno tretji strelec nizozemskega prvenstva, čeprav je bil v zadnjih tednih poškodovan.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.