Šport > Nogomet
19 ogledov

Matavž: "Komaj čakam na Cavanija"

Tim Matavž se podaja na jug Italije. (Foto: Nik Rovan) Nik Rovan
Tim Matavž je potrdil: naslednji teden bo uradno sklenil sodelovanje z Napolijem. Slovenski reprezentant, doslej član nizozemskega Groningena, komaj čaka, da zaigra z Edinsonom Cavanijem.

Slovensko nogometno reprezentanco ob 20.45, z našim komentarjem v živo, čaka pomembna tekma s Severno Irsko. Vse o njej najdete na www.zurnal24.si/nogomet!

Prestop slovenskega nogometnega dragulja Tima Matavža v Napoli je že dogovorjen. Po napovedih iz Apeninskega polotoka pa bi Primorec svoj avtogram na pogodbo utegnil postaviti v prihodnjih dneh, kar je potrdil tudi slovenski reprezentant za goal.com Italy.

"Naslednji teden bomo na sestanku dokončali moj prestop v Napoli. Komaj čakam, da zaigram z Edinsonom Cavanijem. Sicer pa zbiram informacije o mestu in moštvu. Zelo sem srečen zaradi uspešnih predstav Napolija v letošnji sezoni," je dokončno selitev v Italijo napovedal Matavž, ki se je iz Gorice v Groningen podal leta 2007, s 15 goli pa je trenutno tretji strelec nizozemskega prvenstva, čeprav je bil v zadnjih tednih poškodovan.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.