Matavž le še do konca sezone pod Ruttenom

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Fred Rutten je razkril, da bo le še do konca sezone sedel na klopi PSV Eindhovna, za katerega igra tudi slovenski reprezentant Tim Matavž.
Oglej si celoten članek

Nizozemski nogometni strokovnjak Fred Rutten je v današnjem pogovoru za nizozemski časnik De Volkskrant dejal, da se bo po koncu sezone poslovil z mesta trenerja moštva PSV Eindhoven. Za 21-kratne nizozemske prvake igra tudi slovenski reprezentančni napadalec Tim Matavž.

Nekdanji strateg nizozemskega Twenteja in nemškega Schalkeja je tretje leto trener moštva iz Eindhovna, v uvodnih dveh sezonah pa ga je dvakrat popeljal do tretjega mesta v državnem prvenstvu.

PSV Eindhoven je v tej sezoni – po 17 odigranih tekmah – na drugem mestu, za vodilnim moštvom AZ Alkmaar pa zaostaja za točko.

PSV se je v tej sezoni brez večjih težav prebil v nadaljnji krog Evropske lige. V šestnajstini finala ga čaka turški Trabzonspor, v primeru zmage pa v osmini finala še boljši iz angleško-španskega obračuna Stoke City Valencia.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.