Šport > Nogomet
13 ogledov

Matavž le še do konca sezone pod Ruttenom

Matavž Marcos Antonio PSV Eindhoven Rapid Bukarešta Evropska liga Reuters
Fred Rutten je razkril, da bo le še do konca sezone sedel na klopi PSV Eindhovna, za katerega igra tudi slovenski reprezentant Tim Matavž.

Nizozemski nogometni strokovnjak Fred Rutten je v današnjem pogovoru za nizozemski časnik De Volkskrant dejal, da se bo po koncu sezone poslovil z mesta trenerja moštva PSV Eindhoven. Za 21-kratne nizozemske prvake igra tudi slovenski reprezentančni napadalec Tim Matavž.

Nekdanji strateg nizozemskega Twenteja in nemškega Schalkeja je tretje leto trener moštva iz Eindhovna, v uvodnih dveh sezonah pa ga je dvakrat popeljal do tretjega mesta v državnem prvenstvu.

PSV Eindhoven je v tej sezoni – po 17 odigranih tekmah – na drugem mestu, za vodilnim moštvom AZ Alkmaar pa zaostaja za točko.

PSV se je v tej sezoni brez večjih težav prebil v nadaljnji krog Evropske lige. V šestnajstini finala ga čaka turški Trabzonspor, v primeru zmage pa v osmini finala še boljši iz angleško-španskega obračuna Stoke City Valencia.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.