Matavž Olimpiji namenil Maribor ali Zavrč

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
Slovenski nogometaš Tim Matavž je pod budnim očesom Nogometne zveze Slovenije izžrebal četrtfinalne pare pokala Slovenije. Ljubljanska Olimpija se bo za napredovanje pomerila bodisi z Mariborom bodisi Zavrčom.
Oglej si celoten članek

Ob robu novinarske konference pred tekmo nogometne reprezentance s Ciprom je vodstvo Nogometne zveze Slovenije opravilo tudi žreb četrtfinala pokala Slovenije. Žrebal je reprezentant Tim Matavž in že v četrtfinalu Olimpiji namenil zmagovalca dvoboja Zavrč - Maribor.

Foto: EPA tim matavž psv Omenjena tekma med Zavrčem in Mariborom zaradi nastopov vijoličastih v evropski ligi še ni bila odigrana, tako da bo na sporedu 31. oktobra. Prve tekme četrtfinala pokala bodo na sporedu 24. oktobra, povratne pa 31. Olimpija bo z Mariborom ali Zavrčem igrala v poznejšem terminu, takoj ko bo to mogoče.

Na žrebanju so tokrat naredili spremembo, saj ni bilo nosilcev, vse ekipe so bile enakovredne. Matavž je najprej izžrebal gostitelja tekme, nato pa še njegovega tekmeca in kot prvi par izbral morebitni večni derbi. Ostali pari so Celje - Dravinja, Aluminij - Gorica in Triglav - Luka Koper.

Pari četrtfinala nogometnega pokala Slovenije:

Olimpija - Zavrč/Maribor
Celje - Dravinja
Aluminij - Gorica
Triglav - Luka Koper

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.