Matavž: "PSV je večji kot Napoli"

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Slovenskemu nogometnemu reprezentantu Timu Matavžu brez dvoma ni žal, da se mu spomladi ni uspelo preseliti v Napoli. Po avgustovskem prihodu v PSV je za njim namreč sedem tekem, v katerih je zabil kar štiri gole.
Oglej si celoten članek

"Raje igram za PSV kot Napoli. Slednji je velik klub, a PSV je večji. Tukaj se vsako sezono boriš za naslov, nastopanje v Evropi pa je praktično zagotovljeno, medtem ko v Napoliju ni tako," je dejal slovenski reprezentant Tim Matavž, ki je zadnje tedne v izvrstni formi: po prihodu v Eindhoven je zabil že štiri gole. Tri v prvenstvu, od tega debitantskega samemu Ajaxu, enega pa Rapidu v Evropski ligi.

"Poznam nizozemsko ligo, kar mi lajša delo. Seveda bi rad nastopal v Premier League ali Serie A, vendar bo to že še prišlo," je še dejal 22-letnik. Spomladi je bil tik pred prestopom v Neapelj, vendar se je odhod iz Groningena v Italijo zadnji hip izjalovil, v PSV pa je odšel praktično poslednji trenutek, na zadnji dan prestopnega roka 31. avgusta za poštenih sedem milijonov evrov.

Matavž se sicer trenutno mudi na Ptuju in v Kidričevem, kjer se s slovensko reprezentanco pripravlja na torkovo tekmo s Srbijo v kvalifikacijah za EP 2012.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.