Šport > Nogomet
15 ogledov

Matavž: "PSV je večji kot Napoli"

tim matavž psv rapid Reuters
Slovenskemu nogometnemu reprezentantu Timu Matavžu brez dvoma ni žal, da se mu spomladi ni uspelo preseliti v Napoli. Po avgustovskem prihodu v PSV je za njim namreč sedem tekem, v katerih je zabil kar štiri gole.

"Raje igram za PSV kot Napoli. Slednji je velik klub, a PSV je večji. Tukaj se vsako sezono boriš za naslov, nastopanje v Evropi pa je praktično zagotovljeno, medtem ko v Napoliju ni tako," je dejal slovenski reprezentant Tim Matavž, ki je zadnje tedne v izvrstni formi: po prihodu v Eindhoven je zabil že štiri gole. Tri v prvenstvu, od tega debitantskega samemu Ajaxu, enega pa Rapidu v Evropski ligi.

"Poznam nizozemsko ligo, kar mi lajša delo. Seveda bi rad nastopal v Premier League ali Serie A, vendar bo to že še prišlo," je še dejal 22-letnik. Spomladi je bil tik pred prestopom v Neapelj, vendar se je odhod iz Groningena v Italijo zadnji hip izjalovil, v PSV pa je odšel praktično poslednji trenutek, na zadnji dan prestopnega roka 31. avgusta za poštenih sedem milijonov evrov.

Matavž se sicer trenutno mudi na Ptuju in v Kidričevem, kjer se s slovensko reprezentanco pripravlja na torkovo tekmo s Srbijo v kvalifikacijah za EP 2012.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.